Huonekalujen kunnostusta yli 10 vuoden kokemuksella Lapinjärvellä

Verhoomo Unelmassa verhoillaan antiikki- ja tyylihuonekalut, julkitilojen kalusteet, perinteiset joustinkalusteet sekä nykyaikaisemmat, teollisesti valmistetut huonekalut pienistä tuoleista isoihin sohviin.


Unelmassa valmistuvat myös veneen patjat sekä ommellaan sisustustyynyjä, sohvien ja nojatuolien irtotyynyjä ja -huppuja, eikä moottoripyörien satuloiden tekokaan ole vierasta.

Normaalien asiakastöiden eli kalusteverhoilun ja huonekalujen kunnostuksen lisäksi verhoomon palveluihin kuuluu tarvikkeiden, työkalujen, erilaisten hoitotuotteiden sekä kankaiden myynti.


Lisäksi Unelmassa on vaihtelevasti myytävänä erilaisia sisustus- ja lahjatavaroita sekä kunnostettavia tai jo kunnostettuja huonekaluja. Palvelen sinua ilolla Lapinjärveltä käsin!

Monipuolinen valikoima laadukkaita kankaita

Unelmassa on tarjolla erittäin kattava valikoima useiden toimittajien kankaita. Verhoiluprojektiin olisikin hyvä hankkia kangas aina verhoilijalta, joka osaa neuvoa ja suositella kuhunkin huonekaluun ja tarkoitukseen oikeanlaista päällysmateriaalia. 

Verhoomosta voit ostaa myös pelkän kankaan vaikka kotisi sisustusprojektia varten!

Tutustu kuvagalleriaan
Sivun koriste

Kangas- ja tarvikevalikoimastani löydät edustettuna muun muassa seuraavat alansa parhaimmistoon kuuluvat tuotemerkit: Lauritzon's, Annala Oy, Nevo Borg Oy, Orient Occident, Svensson, Sisustus Muovikum Oy, Kvadrat, Casamance ja Englisch Dekor.