Huonekalujen kunnostusta yli 15 vuoden kokemuksella!

Verhoomopalvelua Lapinjärveltä mm. Helsingistä Haminaan.

Verhoomo Unelmassa verhoillaan antiikki- ja tyylihuonekalut, julkitilojen kalusteet, perinteiset joustinkalusteet sekä nykyaikaisemmat, teollisesti valmistetut huonekalut ja monet designklassikot. Siis lähes kaikkea yksittäisistä pikku jakkaroista isoihin kalustekokonaisuuksiin!

 

Unelmassa valmistuu myös veneiden ja matkailuajoneuvojen patjat ja istuinryhmät, korjataan veneiden kuomuja ja ommellaan sisustustyynyjä, sohvien ja nojatuolien irtotyynyjä ja -huppuja, eikä moottoripyörien satuloiden tekokaan ole vierasta.

Normaalien asiakastöiden eli kalusteverhoilun ja huonekalujen kunnostuksen lisäksi verhoomon palveluihin kuuluu tarvikkeiden, työkalujen, erilaisten hoitotuotteiden sekä kankaiden myynti.

 

Lisäksi Unelmassa on vaihtelevasti myytävänä erilaisia sisustus- ja lahjatavaroita sekä kunnostettavia tai jo kunnostettuja huonekaluja. Palvelen sinua ilolla Lapinjärveltä käsin mm. alueelle: Helsinki, Vantaa, Loviisa, Porvoo, Hamina, Myrskylä, Pukkila ja Orimattila.

Monipuolinen valikoima laadukkaita kankaita

Unelmassa on tarjolla erittäin kattava valikoima useiden toimittajien kankaita. Ekologisuus, kestävyys ja helppohoitoisuus ovat kankaiden ominaisuuksien valttikortteja ja niitä on tarjolla runsaasti.  Verhoiluprojektiin olisikin hyvä hankkia kangas aina verhoilijalta, joka osaa neuvoa ja suositella kuhunkin huonekaluun ja tarkoitukseen oikeanlaista päällysmateriaalia. 

Verhoomosta voit ostaa myös pelkän kankaan omia sisustus- tai ompeluprojekteja varten!

Tutustu kuvagalleriaan
Sivun koriste

Kangas- ja tarvikevalikoimastani löydät edustettuna muun muassa seuraavat alansa parhaimmistoon kuuluvat tuotemerkit: